Äventyr måste ändras

SergioL

Member
Äventyr måste faktiskt ändras nu. Går inte att ha det som ett krav för en uppdragsserie. Det hopplöst att få ihop 6 spelare till ett äventyr i många fall. Väntetider på 4 timmar kan hända. Fortstrider brukar inte vara några problem att få ihop drygt 20 st, men icke för äventyr folk verkar inte vilja syssla göra det. Sitter man sedan med ett uppdrag som kräver det som fler av gör nu det tröstlöst att vänta och försöka få in folk.

I det nya uppdraget Självständighetsdagsparaden kan man välja bort äventyr och istället jaga stråtrövare i 5 timmar. Inga problem hade tagit 50 timmar bara för att slippa vänta på att dönickar skall vilja spela äventyr. Sedan tiden när folk äntligen bestämmer är på tok för kort, ett besök till WC så är det kört.

Förslagsvis tar ni helt bort äventyr och eller ger i alla fall ett alternativuppdrag som det jag nämnda ovan. Eller så får ni lägga in 4 NPCs så det räcker med två riktiga spelare för att starta om sedan fler hänger på så bort med de NPCs som är överflödiga.