Adventstävling 2018 - första advent

voxscientia

Member

Howdy!

Första advent har precis passerat, och vi hopppas att ni firade med en pepparkaka (eller tre). Så här i mörkret behöver vi något att se fram emot, så vi tänker anordna en The West-adventstävling! Den kommer att bestå av fyra olika och separata tävlingar, men som alla följer samma upplägg. Juletiden i ära har vi en extra stor prispott - totalt kommer 4 x 1000 klimpar att stå på spel!

Så här kommer det att fungera:
 • Någon gång under måndagen efter varje adventsöndag (alltså 3/12, 10/12, 17/12, 24/12) kommer det att postas en ny tävling. Det kommer att skickas ut ett tillkännagivande om detta i spelet, så att alla informeras.
 • Varje tävling är unik, så se till att läsa instruktionerna noga för att ditt säkerställa att ditt bidrag räknas.
 • Varje tävling kommer att avslutas söndagen samma vecka som den postas, kl. 23:59 svensk tid. Bidrag som inkommer efter detta kommer att diskvalificeras automatiskt.
 • Varje tävlings vinnare kommer att presenteras max 3 dagar efter att tävlingen avslutades, det vill säga innan följande onsdag 23:59.

Första advent

Nissarna i tomtefabriken har fullt sjå med att tillverka och slå in alla årets julklappar. En önskelista från en The West-spelare har precis trillat ned i brevlådan. Tyvärr verkar något ha gått snett med avsändarens skrivare, och alla bilderna är helt svarta. Man kan bara se silhuetterna av föremålen, och spelaren har i all hast glömt att skriva ut föremålens namn. Kan du hjälpa till?


Vilka föremål känner du igen på bilden ovan? Tänk på att många föremål från samma kategori kan vara väldigt lika, så plocka fram förstoringsglaset!

För att delta:
 1. Identifiera så många föremål som möjligt från bilden ovan. Namn eller ID fungerar.
 2. Skicka ditt svar i ett supportärende med "Första advent" i ämnesraden.

Denna tävling avslutas söndagen den 9:e december kl 23:59.

Den spelare som har flest rätt belönas med 500 klimpar, andra plats ger 300 klimpar, och tredje plats ger 200 klimpar. Om två eller fler spelare har lika många rätt kommer vi att lotta.

Vi välkomnar allmänna frågor eller kommentarer kring tävlingen i denna tråd. Undvik dock att diskutera lösningen, då det kan förstöra utmaningen för andra spelare och därför leder till diskvalificering.

Lycka till!!

/Ert hängivna The West-team

The West-teamet är slutgiltiga domare, och vårt beslut kan ej överklagas. Vi förbehåller oss rätten att när som helst uppdatera tävlingens villkor.
 

voxscientia

Member
Nu har vi gått igenom alla bidrag, och rättat dem! Grattis säger vi till våra tre vinnare:

1. Melkor - 15/15 rätt
2. mamma10 - 14/15 rätt
3. Dr x - 14/15 rätt

Tack till alla som deltog - och missa inte den andra delen av adventstävlingen!

Facit för de nyfikna
 1. Pilgrimshatt
 2. Andalusisk häst
 3. John Wesley Hardins slips
 4. Hombres sombrero
 5. Tomat
 6. Mariachi-stövlar
 7. Hälsodocka
 8. Bob Daltons rock
 9. John Wesley Hardins dolk
 10. Pueblo
 11. Vikariekockens bälte
 12. Thomas Jeffersons självständighetsgevär
 13. BBQ-sås
 14. Gordons rosett
 15. Vinterrock

/Ert hängivna team