Arizona stängs 2019-06-01 - diskussionstråd

Hjälten

Member
Det kommer inte bli mer aktivitet för det på de andra världarna som är kvar. Det är bara en reducerad kostnad för servrar. Det finns väl ca 300 aktiva spelare på .se nu , de som vill spela fortstrider spelar fortstrider , de som vill spela äventyr spelar äventyr. Ni måste jobba hårdare för att utveckla spelet , och få in nya spelare. Det enda som händer är ju fler set och quester. Voxscientia jag vet inte om du spelar själv någonstans , men äventyr är ju för hela .se , det spelar ingen roll om fler är på samma värld , man spelar ju emot hela .se ändå,..och det är ju stendött ,för det är samma sak hela tiden det är alldeles för ojämnt med alla op-vapen, och det kanske har hänt 2 gånger i världshistorien att det blir äventyr för att folk tjatar i chatten.
 

DeletedUser4155

Guest
håller med ovanstående talare, reducera all buggar o se till att det blir jämnare med alla set, guld ska inte vara det viktigaste, men idag får det många nya spelare att sluta, framför allt unga som inte kan köpa guld. kul o alltid vara i underläge?? tyvärr.

det är som bankerna idag, girighet bidrar till förfall, skaffa en tvättmaskin o ställ in i för en kortsiktig vinst.

Skippa släpp nya uppdrag om dom inte fungerar, vi köper trasiga saker för riktiga pengar, får vi en återbetalning kanske?? Hmm, skulle inte tro det!