Bus elle godis 2018

voxscientia

Member

Halloween är här - och vi hoppas att ni letat reda på era läskigaste utklädnader. Det är nämligen dags för The Wests första "bus eller godis"-tävling. Så här kommer det att gå till:

upload_2018-10-21_23-1-40.png
På bilden ovan ser ni ett rutnät. Varje ruta representerar en "dörr". Bakom varje dörr finns det 0-100 godisbitar. Varje dag fram till och med Halloween (den 31:a november 2018) får varje spelare knacka på en dörr. Den 1:a november öppnas alla dörrar, och alla deltagare får det antal godis som gömmer sig bakom de dörrar de "knackat på" under eventets gång. Sedan kommer en "bytestbutik" öppnas upp, där man kan byta ut sina godisbitar mot priser - såsom Klimpar, eventvaluta och föremål.

Regler:
  • Spelare får bara delta/knacka en gång per dygn (räknat från 00:00-23:59 från 22:a oktober till och med den 31:a oktober, servertid). Detta görs genom att lämna en kommentar i denna tråd.
  • För att en "knackning" ska räknas som gilitig behöver man ange (1) ens spelarnamn och (2) vilken ruta/"dörr" man knackar på.
  • Efter eventet kommer alla deltagares totala antal godisbitar att skickas ut i ett supportärende, tillsammans med en länk till "butiken". Det är därefter spelarens ansvar att välja ett rimligt pris.
  • Antalet godisbitar bakom varje dörr är per spelare. Dvs. om fyra olika spelare knackar på en dörr som gömmer 20 godisbitar får de 20 var. Detta gäller även om de knackar på samma dörr samma dag.
Lycka till!

/Ert hängivna team

Teamet förbehåller sig rätten att justera tävlingens regler utan framförhållning.
 

DeletedUser4011

Guest
A7

Clint Clintan Eastwood
 
Senast redigerad av en moderator: