Changelog 2.87

Diskussion i 'The Western Star' startad av voxscientia, 30. sept 2018.

Dela sidan

 1. voxscientia

  voxscientia Administrator The West Team The West SE-teamet

  Blev medlem:
  3. aug 2014
  Inlägg:
  448
  Antal gilla mottaget:
  4
  [​IMG]

  Den 9/10 uppdaterar vi till version 2.87. Detta kommer att innebära att våra servrar inte kommer att vara tillgängliga under en kort stund. Vi ber om ursäkt för detta.

  [​IMG]
  Historien om Lucille Mulhall
  I oktober firar vi den 133:e årsdagen av Rodeo-drottningen. För att fira har vi förberett en uppdragsserie, där spelare kan lära känna den första cowgirlen, Lucille Mulhall. Efter att ha slutfört uppdragsserien, får spelaren varje cowboy och cowgirls viktigaste ägodel - ett lasso. Om du slutför det sista uppdraget får du uppdragsserien "Lucille, Rodeo-drottningen!" och titeln "Präriens drottning/kung".
  Uppdraget är endast tillgängligt från den 16:e oktober tills den 12:e november.

  Kontoradering
  Inaktiva konton kommer att raderas efter 3 års inaktivitet i spelet och på forumet. Det betyder att aktivitet på forumet är tillräckligt för att hålla ett konto aktivt.
  Konton kommer att notifieras långt i förväg inför en kommande radering. Både på forumet och via ett epost-meddelande som kommer att skickas till adressen kopplad till spelkontot.
  För att försäkra att all data relaterad till ett konto raderas, kommer radering av ett spelkonto även att innebära radering av det relaterade forumkontot.
  Om du skapat ett forumkonto för länge sedan, är det möjligt att ditt spelkonto och forumkonto har olika namn. I så fall, kontakta supporten för att koppla ihop dem.

  Vi hoppas att du tycker om de här uppdateringarna/ändringarna. Och som vanligt vill vi ha Er feedback.

  Ert hängivna The West-team