Hantverksminievent

voxscientia

Administrator
Forumpersonal
The West SE-teamet
Howdy Cowboys och Cowgirls!

Idag kommer vi att introducera något nytt baserat på er feedback!

Angus McGuffin är Philip McGuffins lillebror, och bor på en enslig farm. Angus McGuffin är en galen vetenskapsman som studerar växter. Han köper föremål som andra spelare inte har användning för och använde dem för att förbättra hur snabbt hans plantor växer, deras vädertålighet och hur mycket mat de producerar. Angus hävdar att hans uppfinningar producerar mer mat med mindre energi. Han kommer att vara tillgänglig från och med onsdag. Mer information kommer snart.

Många av er har bett om möjligheten att sälja och / eller byta föremål som du inte använder. För var och en av er betyder det något annat. Till exempel kanske arbetsinstruktioner inte är användbara för spelare med hög nivå och mycket kompetens, men för lägre nivåer kan det fortfarande behövas. Några av er kommenterade upplevelsedryck och bad oss ta bort dem helt från de gamla världarna och alla händelser, där andra fortfarande använder det för att vara i toppen av rankningen. Om Angus McGuffins erbjudande saknar en produkt som du vill byta och du inte kan sälja den hos mobilhandlaren, lämna oss en kommentar.


Vid utbyte av produkter bör du ta hänsyn till att spelet kan förändras och att det en dag kan finnas nya uppgifter, uppdrag, nya nivåer eller nya formler för vilka du kan använda dessa objekt.***

För några veckor sedan har vi fått en begäran om att skapa en liten community-händelse, baserad på hantverk. Och här går du, vi har en ny Crafting Mini-Event. Om du gillar det kommer vi att förbättra det och upprepa det nästa år.


Låt oss se hur det fungerar:

Henry hade en idé att skapa en bakning. Alla, inklusive dig, kan delta i tävlingen. Henry som opartisk domare kan inte hjälpa dig med den här uppgiften, men han sa dig vart du ska gå och vem som kan hjälpa dig. Med lite hjälp från Angus McGuffin, befälhavaren i ditt yrke och dina vänner, kan du lära dig ett nytt recept och förbereda den bästa tårta i Vilda Västern. När berättelsen om huvudevenemanget är över får du några kunder som vill prova kakor. För att sälja upp till 4 kakor och tjäna 20 obligationer varje dag, bör du samarbeta med andra hantverkare.


Du kan slutföra uppdragen för att skapa kakor var femte timme, men du kan bara sälja dem en gång om dagen.


Crafting Mini-Event kommer att köras från 20 maj , 10:00 till 8 juni, 23:59.


Beroende på ditt yrke får du ett av de följande recepten:

 • Instruktioner: Smör

 • Instruktioner: Citronjuice

 • Instruktioner: Bakform

 • Instruktioner: Trävisp

Du kan göra följande kakor

 • Kaffetrårta med apelsin

 • Rostårta med bär

 • Citrontårta med blåbär

 • Chokladtårta med bär
Du kan få två prestationer under eventet:

 • "Vinn en bageriträvling!"
  Slutför uppdragsserien: Bakningstävlingen

 • "Prova så många tårtor som möjligt"
  Samla alla 4 tårtor från eventet.

Vi hoppas att ni har det så roligt under eventet och gillar den nya handelsmannen. Vi ser fram emot er feedback nedan.

Vi ses i spelet!

Vänligen,

Ert The West-team