hur gör man

Edvin Knyge Kramp

New Member
Hej

Hur skaffar man honung ? det väl spelare som har det yrket göra honung men var kan man hitta lista på olika spelare som har det yrket är det kvacksalvare och hur går affären till när köper honung av den spelaren ?
och kanna med vatten är det också kvacksalvare ?och nål och tråd och läderrem ?
 

SergioL

Member
1) Recept, hittar du här http://tw-db.info/?strana=recipe&craft=1 vilket recept som gäller för de olika hantverken. Klickar du sedan på Produkten ser du vad det kan behövas till. Ibland till dig själv för att komma vidare eller till en annan hantverkare. Men även för en del uppdrag kan det behövs fast det ser ut att inte vara något särskilt med det. Ger en intäktsmöjlighet att sälja.

2) Sälja/köpa, i varje aktiv stad finns en marknad. Vill du köpa klickar du bara på köp så får du fram kategorierna där det finns saker i. Sälja bara att klicka på försäljning och sedan lägga ut det du vill sälja samt sätta ett pris på det.

3) Hitta spelare, till vänster där din profilbild finns har du fem klickbara rutor till höger. Nr 4 uppifrån tar fram en lista på alla spelare där du söka på spelarnamn med några får bokstäver om du inte har hela namnet. Fliken hantverk visar vilka spelare som har uppnått vilka typ av hantverkspoäng.

Finns en sida till här som visar hantverken http://tw-calc.net/craft/1 enligt samma princip som punkt 1, där de har fått med de senaste.
 
Topp