Internationella Guldrushen

voxscientia

Member

Skynda, skynda, skynda!


Vårt nya event är äntligen här! Välkommen till den Internationella Guldrushen! Endast de som är snabba i tanken och på avtryckaren göra sig besvär.

Det har gått några månader sedan vi agerade värdar för det första Internationella Fortstridsmästerskapet. Näst på tur står nu vår första internationella speed-värld.

Många av er har säkerligen redan någon gång deltagit i en speed-värld och känner igen det grundläggande konceptet. Vår internationella speed-värld kommer likna de tidigare, men med vissa justeringar för att tillåta mer interaktion mellan spelare och mer rollspelande.

Inför det förra eventet behövde mycket förberedas innan ni spelare släpptes in, vilket tyvärr gjorde eventet betydligt striktare än vi hade önskat. Denna gång låter vi er istället registrera er själva och spela som ni önskar. Med vissa regler och riktlinjer att följa förstås.

Det är dags att glömma åsnan och rida ut på din Quarterhäst – på denna värld behöver du vara så snabb som möjligt! Och har vi sagt att det finns mängder av kategorier och priser att vinna?

Under en period av 30 dagar kan du spela på en värld där allt går i blixtens hastighet – men inte på det sätt du kanske förväntat dig. Tiden det tar att utföra ett jobb, en duell eller ett fortslag eller kraven för ett uppdrag är de samma. Däremot justeras belöningarna i form av pengar och erfarenhet och restiderna för att göra det möjligt att öka i nivå snabbare, köpa föremål snabbare, hitta produkter snabbare, slutföra uppdrag snabbare, etc...

Eventet kommer att pågå mellan 15 augusti från mellan klockan 10:00-15:00 till 14 september kl. 23:59, svensk tid.

Servern hittar du här: https://events.the-west.net/


Vi har som sagt fantastiska priser att erbjuda alla er som älskar höga hastigheter! De största priserna ges till de spelare som samlar mest erfarenhetspoäng under de 30 dagar som eventet pågår. Pristagarna utses från två grupper enligt följande:

Premiumspelare i en urvalsgrupp, icke-premiumspelare i en annan:

1:a plats: 2000 klimpar + set (kläder/vapen/häst och sadel)
2:a plats: 1500 klimpar + klädset
3:e plats: 1000 klimpar + vapenset

Ja, du läste rätt! Det kommer finnas två första-, andra- och tredjeplatser – en för de som spenderar guldklimpar och en för de som inte gör det. Men var försiktig – så fort du spenderar några som helst guldklimpar hamnar du i guldklimpsgruppen, även om du inte köpt några klimpar utan spenderat en inloggningsbonus!

Näst mest priser ges till de spelare med mest prestationspoäng.

Premiumspelare i en urvalsgrupp, icke-premiumspelare i en annan:
1:a plats: 2000 klimpar + speciell hatt + halsband
2:a plats: 1200 klimpar
3:e plats: 500 klimpar

Samma varning som tidigare dock: allt spenderande av klimpar, även de från en inloggningsbonus, placerar dig i premiumkategorin!

Ett pris på 500 klimpar till den spelare med mest pengar på banken.

Ett pris på 1000 klimpar + ett vapenset till den spelare med flest duellpoäng.

Men, det är inte allt! Även de städer med flest stadspoäng kommer belönas enligt följande:
1:a placerade staden: 500 obligationer + 100 klimpar till alla medlemmar och titeln Speedy Gonzales
2:a placerade staden: 500 obligationer och titeln Speedy Gonzales

Priser kommer också delas ut till den stad med mest pengar i sin stadskassa500 obligationer till varje medlem.

Som ni kan se så finns det många sätt att att vinna detta event, och många spelstilar för att ta sig dit. Många av priserna fokuserar dock på samarbete mellan spelare och organisering. Att delta i dessa två aspekter är därför avgörande för en eventvinst!

Följande bonusar kommer tillämpas på världen:

Pengar från arbeten: 1000%
Erfarenhet från arbeten: 1000%
Tur på arbeten: 500%
Upphittande av produkt: 1000%
Hastighet: 1500%
Energiåterhämtning: 750%
Hälsoåterhämtning: 750%
Arbetsmotivation: 750%
Duellmotivation: 750%
Duellskada: 200%
Arbetspoäng: 500%

(100% motsvarar förhållandena på en vanlig spelvärld)

Frågor eller funderingar? Besök vår diskussionstråd!
 

Höken

Administratör
Forumpersonal
The West SE-teamet
FAQ – Regler och riktlinjer
 • Alla nuvarande spelregler gäller (engelska/internationella reglerna och de svenska reglerna). Även vår integritetspolicy och de allmänna villkoren gäller. Alla regelbrott inklusive de relaterade till kommunikation kommer hanteras som om du spelade på din vanliga "hemmaserver".
 • Om du blivit permanent avstängd till följd av ett allvarligt regelbrott tillåts du inte återvända till eventet. Ett regelbrott kan orsaka irreversibla skador och att tillåta en sådan spelare att komma tillbaka kan ses som ojuste gentemot övriga spelare. Du kan överklaga avstängningen och en detaljerad förklaring kommer då att delges dig.
 • Kommunikation: Du kan använda ditt eget språk i stadsprofiler, fortprofiler, din egen profil etc. Vi ber dig dock använda engelska i saloonen då dessa chattrum är gemensamma och vi vill därför att alla ska kunna delta i de konversationer som där hålls.
 • Banköverföringar är avslagna på Guldrush-världen. Det delas ut priser för mest pengar på banken, och att använda marknaden i det enda syftet att föra över pengar kommer ses som ett regelbrott och dina pengar kommer sättas till $0. Pengar som lagts i stadskassan kommer tas bort om dessa erhållits illegalt.
 • Städer: När du går med i världen kan du delta i alla tillgängliga funktioner – städer inkluderat. Du behöver inte gå med i en stad från din hemmaserver (även om det rekommenderas) utan du är fri att ansöka om medlemskap i alla städer eller grunda din egen. Men betänk att samarbete är avgörande för att vinna vissa av priserna. Var smart!
 • Allianser är tillåtna, men de ger inga priser i detta event.
 • Marknaden: Som redan konstaterat kommer vi vara mycket strikta gällande marknaden och vad som säljs där. Marknaden får endast användas i handelssyfte och får inte användas på ett sätt som inte innebär att stora summor pengar överförs från en spelare till en annan. Inget föremål får säljas för mer än dubbla köppriset!
 • Det finns flera kategorier i vilka du kan vinna. Du kan vinna flera kategorier och kommer belönas därefter. Det finns dock två huvudkategorier: premiumspelare respektive icke-premiumspelare med mest erfarenhetspoäng och prestationspoäng. Om en enda guldklimp används i spelet hamnar du i premiumkategorin. Vi kommer inte återställa eventuella misstag – se upp med var du klickar!
 • Alla premiumfunktioner kommer vara aktiverade på Guldrush-världen.
 • Fortstrider är tillåtna. Notera att flera fortslag lagda i snabb följd kommer kosta betydligt mer pengar.
 • Det resande tivolit kommer vara avstängt.