Forum The-West.se
Startsida - Spelregler - Forumssökning - Support
Dev blog - The West Wiki - Forumsregler - West Team
Gå tillbaka   Forum The-West.se > Generellt > The Western Star
Registrera FAQ Medlemslista Kalender Sök Dagens inlägg Markera forum som lästa

Stängt ämne
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Gammal 2009-07-31, 15:55   #1
Gaffel

Ex-Community Manager
 
Gaffels avatar
 
Reg.datum: sep 2008
Ort: Malmö
Inlägg: 736
favorite Forumsregler!
Beteende
Behandla andra med respekt och vidhåll en artig attityd. Respektera att forumet har medlemmar av olika åldrar och kunskap i spelet och ha därför överseende med frågor som du tycker är ”barnsliga” eller ”knäppa”. Du får försöka provocera andra i Politik- & Propagandaforumet så länge det är relaterat till spelet.

Det är förbjudet att medvetet provocera moderatorer i deras roll som moderator. Medlemmar som medvetet försöker motverka byggandet av ett aktivt forum har inget på vårt forum att göra och kommer att stängas av.

Inlägg & Trådar
Svara bara med inlägg som hör till trådens ämne. Det är inte tillåtet att posta trådar som saknar diskussionsunderlag. Om du inte kan posta ett vettigt inlägg så avstå från att svara, detta gäller speciellt svar av typen ”lol” eller ”rofl”. För att undvika att upprepa ett svar som redan getts så rekommenderar vi att läsa hela tråden innan du svarar. Återuppliva inte äldre trådar om du inte har någonting att tillföra diskussionen. Det är inte tillåtet att i ett inlägg efterlikna en moderator.

Om ett inlägg eller en tråd bryter mot forumets regler så rapportera det bara, svara inte på det, så tar administrationen hand om saken

Signatur & Avatar
Din signatur får inte vara högre än än 4 rader med normalstor textstorlek, används bilder får den totala höjden inklusive text inte vara högre än 120 pixlar och bredare än 800 pixlar. Signaturen får inte heller vara jobbig för ögonen t.ex genom att innehålla en massa olika färger och tecken (animerade bilder är inte tillåtna). Signaturer som innehåller olämpliga citat eller liknande opassande texter kommer att tas bort.

Avataren får inte heller vara jobbig för ögonen t.ex genom att innehålla en massa olika färger och tecken (animerade bilder är inte heller tillåtna här.).

Bilder
Det är tillåtet att posta bilder utan en kommentar så länge det uppenbarligen hör till ämnet.
Bilder har en begränsad storlek (520x640 pixlar), om du vill posta större så posta en länk istället för själva bilden.

Endast Svenska
Detta är i första hand ett svenskt forum om inget annat anges i specifik forumsdel. Norska och danska är tillåtet så länge som det är lättförståeligt. Begränsa andra språk endast till korta citat eller fraser som passar till den specifika situationen.

Grammatik & Språk
Det är inte tillåtet att kommentera en annan medlems grammatik eller språk. Om grammatiken/språket är så
dåligt att innebörden försvinner så meddela någon moderator så kommer denne att åtgärda problemet om det bedöms nödvändigt.

Klagomål på andra spelare, Spelledning & Reglerna
Använd supportsystemet för att rapportera regelbrott, posta det inte på forumet, tack. Alla diskussioner om avstängningar i spelet, forumet och fusk är förbjudet. Klagomål som riktar sig mot spelledningen eller de regler som vi har på forum och spel, skall skickas till supportsystemet så som det är tänkt. Vi vill inte ha diskussioner om saker som kan sänka stämningen för våra forumbesökare. Klagomål kan skickas via e-mail direkt till voxscientia (community manager): sofie.adlerkleborgh@cm.innogames.com.

Annonsering
All annonsering för en annan webbsida utan godkännande av moderator är förbjudet. Länkar till webbplatser som erbjuder hjälpmedel till The-West (exempelvis weststats.com & tw-db.info) samt webbplatser som erbjuder bild-, video- och ljudmaterial (exempelvis imageshack.com och youtube.com) är tillåtet. Om du är osäker skall du kontakta en moderator. Diskussioner om andra spel är dock tillåtna (inga länkar får förekomma). Diskussioner om hur man kan skippa reklam är inte tillåtet. Länkar till andra spel (förutom andra InnoGames publikationer; Tribal Wars, Grepolis, The-West, Bounty Hounds Online, Lagonia, Forge Of Empires och WestWars), referenslänkar, reklamlänkar eller dylikt är förbjudet på alla de medium som vi tillhandahåller.

Extremt innehåll
Alla poster som innehåller extrem-politiskt, pornografiskt, religiöst eller olagligt material är förbjudet oavsett om det är postad i forumet eller som länk till annan källa. Rasistiska kommentarer är också förbjudet även om de bara är som antydan. Kommentarer som uppmanar till användande av illegala substanser är också förbjudet. Politik som inte rör spelet har inget på våra forum att göra (detta förknippas även med den Off-topic sektion vi tillhandahåller).

Off-topic regler
http://forum.the-west.se/showthread.php?t=7067

Forummoderering

Information
Alla moderatorer och administratörer är volontärer, rekryterade av Community Managern.
Moderatorerna är tilldelade särskilda delar av forumet för att aktivt moderera. Du har därför möjligheten att skriva ett PM till dem utifall du skulle bli osäker på någon regel. Administratörerna sköter utvalda världar och arbetar utifrån supportsystemet. Vänligen undvik att skicka några PM angående ärenden som är menade för supporten.

Riktlinjer för forumet
 • Om du har ett problem eller något dylikt angående en moderator, skapa då inte en tråd i forumet. Vänligen skicka ett e-mail direkt till voxscientia (sofie.adlerkleborgh@cm.innogames.com).
 • Vänligen håll all förolämpning borta från moderatorerna. Behandla dem som du själv skulle vilja bli behandlad så går allting mycket bättre, och kom ihåg, de spelar också The West.
 • Moderatorerna har verktygen att redigera, radera och stänga trådar. Vänligen respektera deras arbete.
 • Om du märker att ditt inlägg eller tråd har tagits bort, har det skett på en bra anledning. Vänligen skriv inte om den. Om tvunget måste, skicka då ett PM till moderatorn och fråga varför den togs bort.

Bestraffningar
 • När du bryter mot någon regel, mottager du antingen en varning eller en förseelse.
 • I somliga fall ges ingen varning, utan en direkt förseelse.
 • Om du stängs av från forumet, är det inte tillåtet att skapa ett nytt konto för att kringgå avstängningen. Detta kan leda till en månads förlängning och om det så inte hjälper kan det även till slut drabba in-game kontot.
 • All argumentation mot The West teamet, som skapas i syfte för att motarbeta deras arbete kommer att bestraffas. Trådar och inlägg kommer självklart i samband att tas bort medan diverse bestraffningar genomförs.
 • Vänligen observera att vi reserverar rätten att stänga av eller genomföra förseelser även om spelaren/personen inte har brutit mot ovanstående formuleringar/regler.

Övrigt

Privata Meddelanden (PM)
 • Konversationer, diskussioner och argumentationer mellan två personer skall tas privat. Vänligen använd det privata meddelande-systemet för att kommunicera på detta vis. (Alternativt, IRC, Skype...)
 • Vänligen förolämpa inte andra via det privata meddelande-systemet. Detta kan leda till avstängning.
Övrigt
Om du är osäker på något som kanske är emot reglerna eller ej, vänligen passa då på att kontakta en moderator och fråga så att alla osäkerheter försvinner. Det är bättre att vara på den säkra sidan. Glöm inte den främsta anledningen till att vi allihopa skriver på forumet, vi delar alla ett stort intresse för spelet och dess trivsel!

Stort tack för att du läst igenom detta!
// The West Teamet
__________________
Vänliga Hälsningar,
Patrik "Gaffel"
Community Manager Sweden

Senast redigerad av Höken den 2012-09-22 klockan 20:40
Gaffel är inte uppkopplad  
Stängt ämne

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är

Forumhopp


Alla tider är GMT. Klockan är nu 20:37.


Programvara från: vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson